Zeilen in Kroatië

De Kroatische kust. Met een totale lengte van meer dan 5.835 kilometer, waarvan 4.058 wordt gevormd door eilanden rotsen en riffen, wordt omgeven door eindeloze baaien, stranden, havens, jachthavens en is een waar paradijs voor zeilers. Kroatië is inmiddels een vertrouwde zeilbestemming. Veel zeilers kwamen tot nu toe terug met enthousiaste verhalen over het land van de duizend eilanden. U zeilt vaak onder een strakblauwe hemel en stralende zon met een heerlijke zeebries van eiland naar eiland.

U ontmoet dolfijnen en gaat voor anker in azuurblauwe baaien.

 

Zeiljacht Huren

Boek deze ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van je “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Zelfstandig zeilen door het gebied of  gezellig mee in een flottielje, bepaal je eigen koers en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.

 

Kleine wensen of grote wensen ?

Kroatië beschikt over een vloot van meer dan 2500 zeiljachten, catamarans, motorjachten en gulets van diverse bekende merken.

Wat zijn uw wensen of ideeën ?

 

Geen zeilervaring ? Kom meezeilen (in een flottielje)

Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel aan boord gaat op een comfortabel zeiljacht waarop een vaste schipper aanwezig is.  Hierdoor kan je deze zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek óf neem het roer over van de ervaren schipper en zeil mee langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

  •       Ideaal als je geen of te weinig zeilervaring hebt

  •       Ideaal als je “alleen” of met 2 reist !

  •       Gezin-Meezeilen in het hoogseizoen

  •       Prijs is maximaal 650,- euro pp/week

 

 

Meer informatie voor een zeilvakantie in Kroatië vind u hier.