Appartementen & HotelsAccommodaties in Kroatië

Breng een bezoek aan Primosten, cultuur en het strand vormen hier samen een heerlijk dagje uit. Het ligt aan de kastelenroute, het dorp is omgeven door wijngaarden als onderdeel van een terraslandschap. De stranden zijn fantastisch hier. Op het eiland Pasman liggen de dorpen aan de kust met in het westen wijngaarden en in het oosten de rotsachtige kust met kiezelstranden. U kunt hier diverse kloosters bezoeken. De stad Zadar is een mooie stad met oude romaanse gebouwen en veel religieuze kunst in de bibliotheek en archieven. U kunt hier fantastisch wandelen. Ontdek Biograd met de fantastische stranden, de bijzondere kunst in het Plaatselijk museum, de Basiliek en het gezellige centrum van het stadje zelf. Kroatië is uniek.

Geniet aan de Kroatische stranden

Maak kennis met de Kroatische stranden vanaf de appartementen in Kroatië. De stranden en baaien in Dalmatië zijn prachtig, de rots- en kiezelstranden zijn mooie locaties voor uw strandvakantie. Bol is de belangrijkste badplaats op Brac met het mooie zandstrand Zlatni rat. U kunt hier perfect surfen. Brela is een gezellige badplaats aan de Makarska riviera met fijne kiezelstranden, ontdek ook de stranden bij Baska Voda, Tucepi en Podgora. De stranden in Istrië zijn minder goed te bereiken en het zijn kiezelstranden. Een strandvakantie met strandschoenen bij Zelena, Porec, bij de eilanden van Rovinj, bij Medulin, in de baai van Rabac is een groot succes. De watersportmogelijkheden zoals zeilen en surfen zijn bijna overal actueel. Kies voor een bijzondere vakantie aan de Kroatische kust.

Ontdek de mooie natuur

De appartementen in Kroatie zijn uw toegangskaartje tot de mooie natuur. Ontdek de Vransko Jezero, een natuurgebied bij het Vransko meer, de ideale locatie voor een visvakantie. Behalve in een beschermd deel van het meer is de watersportrecreatie hier populair. Het nationaalpark Krka biedt een landschap met rivieren en rivieroever vlakbij de berg Dinara. Het Proklanskomeer is een prachtig onderdeel van dit park. Liefhebbers van natuur, wandelen en rust mogen dit park niet missen. Het nationaalpark Paklenica ligt bij de Velebitbergen. U vindt hier grotten, canyons en een netwerk aan prachtige paden. Paklenica is het centrum van de bergbeklimmers en alpinisten. Het is tevens een favoriete plek voor mountainbikers en kunstschilders. De Plitvice meren vormen een ander nationaalpark met watervallen en meren. Kroatië is een schitterend land.