Vakantie met huisdieren

Vakantie met huisdieren in Kroatië

Ontdek de natuur en de sportieve activiteiten tijdens een vakantie met huisdieren in Kroatië. Een van de mooie parken is het nationaalpark Plitvice met heel veel bossen, meren en beekjes.

16 bergmeren gaan over in 92 watervallen wat altijd weer een ander kleurenspel en geluid oplevert. De Plitvicemeren zijn naast een schitterend natuurgebied, een mooi gebied voor sportieve buitenactiviteiten. U kunt er varen, fietsen en wandelen en de watersport biedt afhankelijk van de locatie mogelijkheden voor surfen en zeilen, zwemmen en kano varen.

Dankzij het natuurlijke landschap van de Velebitbergen, bovenstaande meren of het kustlandschap met stranden, baaien en duinen kunt u op vele manieren genieten van en in het vakantieland Kroatië.

Een cultuurvakantie met huisdieren in Kroatië is uniek

De culturele vakantie met huisdieren in Kroatië is veelzijdig. U kunt diverse mooie steden bezoeken zoals Dubrovnik of Split. In de stad Split vindt u het hart van de stad het paleis van Diocletianus. Hier is nu een museum gehuisvest. Ervaar de stad zelf tijdens de stadswandeling langs de mooie plekjes zoals het oude paleis, huizen, winkels, markten en kerken. Ontdek de musea en geniet op een terrasje van de stad. De stadsmuur is een historisch monument op zich.

Pag is een Kroatisch eiland met een kolenmijn, kleinschalig en niet toeristisch. De schapenkaas, de natuurlijke omgeving en het handgemaakte kant- en kloswerk zijn kenmerkend voor dit eiland. De kantklosschool in Pag is vrij uniek en zeldzaam.

De vakantie met huisdieren aan het strand is fantastisch

Ontdek de beste stranden tijdens de vakantie met huisdieren in Kroatië. Iedereen heeft andere wensen voor zijn ideale strandvakantie. Maak kennis met de Kroatische stranden en maak dan uw keus.

Bij Biograd ligt het Drazica strand, toeristisch en met diverse mogelijkheden voor de watersport. Bezoek hier de jachthaven en maak een wandeling langs de kustlijn.

Het Soline strand is eveneens populair bij Biograd, wat rustiger en wat kleinschaliger.

En in Cverna Luka is het strand rotsachtig, kiezelachtig en intiem. Een ander bekend strand op Brac bij Bol is het Zlatni rat zandstrand.

Het is lang en schoon, met diverse watersportactiviteiten zoals zeilen en surfen. Huur een roeiboot of kies voor duiklessen aan de Kroatische kust.

Het Brela strand bij Split is wit kiezelachtig, dit deel van de Makarska riviera is een mooi stuk natuur. Het heeft een positief effect op het welzijn en gezondheid van de bezoekers.