Istrië

 

Vakantiehuizen in Istrië

De cultuurreis in Istrië is een bruisende vakantie, waarbij u kunt kennis maken met het mooie vakantieland Kroatië. U zult een bijzondere middeleeuwse charme ervaren in steden als Labin, Buje en Groznjan. Deze steden zijn een waar paradijs voor de cultuurliefhebbers, kijk rond in deze historische steden met een inspirerende stadswandeling. Ontdek de wijncultuur vanaf de vakantiehuizen in Istrië; kies voor een wijnexcursie, wijntoer of een bezoek aan een wijnproeverij. De tijd heeft op sommige plaatsen stil gestaan zoals op de Brijuni-eilanden. Hier werden unieke restanten van dinosaurussen gevonden onder bijzondere omstandigheden. Bezoek de gezellige en historische stad Labin-Albona, gebouwd op de heuvel. De binnenstad met het museum voor volkenkunde is een historische schatkamer in Kroatië.

In Kroatië kunt u maximaal genieten van het strand

Istrië is de laatste veertig jaar vooral een fantastisch vakantieland. Vanaf de vakantiehuizen is de watersportrecreatie en strandvakantie een belangrijk onderdeel van deze succesformule. De stranden zijn schoon en eenvoudig te bereiken. Als u wilt, kunt u ontspannen op een rustig strand of gaan vissen. U kunt ook kiezen voor meer actie tijdens de watersport met activiteiten als duiken, snorkelen, zeilen en surfen. Bij Banjole treft u vanaf de vakantiehuizen in Istrië een gezellig vissersdorp aan in een prachtige natuurlijke omgeving. Hier kunt u fantastisch wandelen en fietsen. Daarnaast liggen de stranden uitnodigend klaar voor een dagje luieren aan de kust, zeilen en surfen. De stranden van Baska op eiland Krk zijn een van de andere mooie locaties in Kroatië.

De actieve vakantie bruist van activiteiten

Als u van wandelen en fietsen houdt, bent u bij de vakantiehuizen in Istrië aan het juiste adres. De avontuurlijke vakantieganger kan kiezen voor mooie mountainbiketochten. Zij die in alle rust willen genieten van de omgeving maken de keus voor een fietstocht op de toerfiets. Het aanbod van fietsroutes is groot en afwisselend. Het zelfde geldt voor de wandelvakantie. De natuurpaden zijn prachtig en de routes zijn liefde op het eerste gezicht voor de liefhebbers. U kunt zowel op de fiets als te voet ongedwongen kennis maken met het buitenleven van deze prachtige vakantiebestemming Istrië. De stranden zijn een onmisbaar onderdeel van deze fijne tochten, de perfecte opfrisser tijdens deze perfecte vakantie in Kroatië.