Kroatische eilanden

 

Vakantiehuizen op Kroatische eilanden

Maak kennis met het eiland Rab vanaf de vakantiehuizen op Kroatische eilanden. Rab is een zonnig eiland en het ligt parallel aan de Velebit bergen. De succesformule van dit eiland is de stad Rab, de natuur met baaien en inhammen en de sfeervolle jachthavens. Er liggen prachtige stranden in de Kvarner baai. Liefhebbers van watersport in de vorm van duiken, zeilen en surfen hebben hun ideale vakantiebestemming gevonden. De vakantie aan de kust is een succes dankzij de schone stranden en het milde klimaat. Als u van cultuur houdt, is een bezoek aan de stad Rab een aanrader. De historische binnenstad en de klokkentorens geven de stad een bijzondere uitstraling. Het wordt ook wel de museumstad genoemd. Kroatië is uniek.

Maak kennis met het Kroatische eiland Brac met zonfactor 10

Het eiland Brac kan terecht trots zijn op de lange en mooie kustlijn. U vindt er prachtige stranden, zowel kiezel- als zandstranden en eigenzinnige inhammen. Een paar mooie zandstranden vanaf de vakantiehuizen vindt u in Supetar-Vela Luka en Lovrecina. Het eiland heeft een bijzondere allure dankzij het bergachtige landschap en wijngaarden. De centrale weg verbindt alle kustplaatsjes en wegen met elkaar. De fietstochten zijn mooi maar heftig vanwege de hoogteverschillen. Bij de stranden van Supetar vindt u prachtige mogelijkheden voor zeilen en surfen. De stranden zijn kindvriendelijk dankzij de langzaam aflopende zeebodem van zand. Bij Bol ligt het strand Zlatni rat met een compleet aanbod van strand- en watersportactiviteiten. Uw vakantie aan de kust is in goede handen.

Ontdek het eiland Korcula met unieke natuur en mooie stranden

Korcula is een van de Kroatische eilanden. Het leven op dit eiland wordt bepaald door wijncultuur, olijfbomen en toerisme. U zult er prachtige stranden en schilderachtige dorpen aantreffen evenals jachthavens. Vanaf de vakantiehuizen op Kroatische eilanden kunt u rondkijken in de natuur met baaien, grotten, dichte bossen, kristalhelder water en uiteraard schitterende stranden. Korcula stad biedt een schat aan cultuur zoals de stadsmuren, torens en historische binnenstad. Bij Lumbara liggen mooie en wat rustiger stranden, volmaakt voor een romantische of kindvriendelijke strandvakantie. In Vela Luka treft u aantrekkelijke stranden aan. Hier kunt u heerlijk zwemmen en zonnebaden, naast de rijk vertegenwoordigde watersportrecreatie met zeilen en surfen.