Zadar

 

Verwen uzelf met een ontdekkingsreis naar Kroatische cultuur

Kies voor deze prachtige vakantiebestemming vanaf de vakantiehuizen in Zadar. U vindt toonaangevende cultuur in de schilderachtige steegjes en historische gebouwen in Zadar. En wat dacht u van de kathedraal Sveta Stosija of de ronde kerk Sveti Donat. De stadswandeling is een gezellige kennismaking van deze mooie stad. Op deze manier komt u langs de mooiste plekjes van de stad. De bouwstijlen die u hier tegen zult komen zijn geïnspireerd door Romeinse, Venetiaanse en Oostenrijkse invloeden. De autovrije hoofdstad alias Kalelarga bruist van activiteiten. Het eiland Pag is een aanrader als u van cultuur houdt. In de gezellige eilandensfeer van Pag ontdekt u de Gegic wijn, geitenkaas en natuurlijk het kantwerk van Pag en Lepoglava. Uw vakantie is in goede handen bij de vakantiehuizen in Zadar.

De actieve vakantie in Zadar is een droomvakantie voor jong en oud

U kunt alle kanten op met een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Zadar. Breng een bezoek aan de kliffen van Telascica. Hier wordt natuurlijke schoonheid op een presenteerblaadje aangeleverd met rotsen, eilandjes en baaien. Het zijn eigenlijk drie baaien bestaande uit een veilige haven, een kale vlakte en een bosrijk gedeelte met pijnbomen, olijf- en vijgenbomen. Wandelen en fietsen in de natuur is een heerlijke bezigheid met uw vakantie in Kroatië. De stranden en de eilandengroep zijn een paradijs voor de liefhebbers van zon, zee en zand. U kunt er perfect duiken, surfen, varen en zeilen, een vakantie aan de Kroatische kust is super. Bij Biograd liggen prachtige stranden met talloze mogelijkheden voor watersportrecreatie. Deze actieve vakantie in Zadar is een ode aan de zee.

Beleef veel vakantieplezier aan de eilandengroep met zonfactor 10

De Zadar eilandengroep heeft veel te bieden vanaf de vakantiehuizen. Dugi Otok is een van de eilanden, het ontdekken waard met ongeveer tien dorpen. Aan de oostkust liggen prachtige stranden en baaien waar u heerlijk kunt ontspannen aan het water. Bezoek Sali, het havenstadje en Bozava het vissersdorp. Neem een kijkje in het binnenland, dit mag u niet missen tijdens uw vakantie in Kroatië. Molat is een ander eiland met slechts een paar dorpen, een haventje en zeker niet toeristisch. Proef de sfeer op het eiland Olib met een fantastische kustlijn compleet met baaien en stranden. Een vakantiehuis in Zadar is werelds aan de kust net zoals een strandvakantie in Kroatië.